Betaalbaar vakantie vieren in Zeeland!

4 Juni 2021 - Manon

€ 275.00

Onze leuke chalet is te huur! Voor een betaalbare vakantie in Zeeland.
Geschikt voor maximaal 2 volwassen + 2 kinderen of maximaal 3 volwassen.

INDELING CHALET:
Woonkamer met open keuken (met gasfornuis, koelkast met vriesvak, magnetron, koffiezetapparaat en waterkoker) incl. pannen, bestek en keukengerei. Er is eigen sanitair (toilet, douche en wastafel) en er zijn 2 slaapkamers, waarvan 1 slaapkamer met een 2-persoons bed en 1 slaapkamer met een stapelbed. De chalet ligt op een ruim perceel grond met veel privacy. In de tuin staat een picknicktafel, er zijn tuinstoelen, een ligbed en parasol.

Kussens en dekbedden zijn aanwezig. U dient zelf linnengoed (dekbedovertrek, kussenslopen en matrashoes) en handdoeken en theedoeken mee te nemen.

De chalet is gelegen in Zuid-Beveland (Heinkenszand) op camping Stelleplas, direct naast vakantiepark Hof van Zeeland.

WEEKPRIJZEN:
Schoolvakanties: € 475,- per week
Buiten schoolvakanties: € 275,- per week

U betaald € 100,- borg, indien u de chalet weer netjes achterlaat, ontvangt u deze uiteraard direct weer retour.

Korte periodes (weekenden of midweken) of langere huurperiodes zijn mogelijk in overleg. Neem contact met ons op voor de prijzen.

Onze chalet is niet de nieuwste en meest luxe chalet, maar wel schoon, gezellig en netjes verzorgd. Wij gebruiken de chalet ook regelmatig zelf en daarom zoeken wij uitsluitend nette huurders. U bent van harte welkom!

 

Regio
Zeeland

Ligging
Aan rivier of meer

Soort
Te huur

Aantal Personen
Maximaal: 4

In het dorp Heinkenszand zelf zijn vele voorzieningen, zoals een supermarkt, winkels, horeca en een pinautomaat. De camping is op korte afstand van de steden Goes en Middelburg gelegen waar u heerlijk kunt winkelen. In de prachtige omgeving van de zak van Zuid-Beveland zijn vele fietsroutes en wandelroutes. De Walcherse kust met strand en zee is op circa 15-20 autominuten gelegen. Direct naast de camping ligt het zwembad "Stelleplas". Dit openluchtzwembad heeft drie verwarmde baden, een apart bad voor peuters en een glijbaan van maar liefst 40 meter lang. Op enkele kilometers van de camping ligt in Goes het subtropisch zwemparadijs Omnium. Op loopafstand van de chalet ligt restaurant-brasserie Stelleplas met groot terras en overdekte BBQ-ruimte. U kunt er terecht voor lunch en diner. Afhaal (snacks en friet) is ook mogelijk. Naast de camping ligt vakantiepark Hof van Zeeland. Bij de receptie van het vakantiepark worden fietsen verhuurd voor groot en klein en zij verkopen ook diverse fietsroutes. Er zijn ook zitjes voor de kinderen en diverse skelters beschikbaar. De camping is gelegen rondom het water ´de Stelleplas´ met o.a. karpers, brasem, en snoekbaars. Om in de Stelleplas te kunnen vissen zijn een visvergunning en een visakte nodig. Visvergunningen zijn verkrijgbaar bij de receptie van het naastgelegen vakantiepark. Zowel op de camping als op het naastgelegen vakantiepark zijn diverse speelvoorzieningen voor kinderen, waaronder een speeltuin, een jeu-de-boules baan, een volleybalveld, een voetbalveld, trampolines en tafeltennis tafels. Wat valt er zoal te doen in de omgeving: - Fietsroutes - Wandelroutes - Bunkerroutes - Bezoek aan de Zeeuwse stranden, waaronder de badplaats Domburg en Zoutelande Uitjes aan parken als Neeltje Jans, Berkenhof Tropical Zoo, het Arsenaal en Mini Mundi - Bezoek aan musea als het Watersnoodmuseum, Stoomtrein Goes-Borsele, Bevrijdingsmuseum, Zeeuws Maritiem MuZEEum, Zeeuws Museum, Polderhuis Dijk – en Oorlogsmuseum